Casa Moda van topkwaliteit

Algemeen 0 Reacties

Casa moda, DE herenkleding specialist, speciaal gericht op overhemden. Casa Moda overhemden zijn van topkwaliteit en zijn gefocust op het perfecte draagcomfort. Casa Moda heeft voor ieder wat wils. Voor de man met een buikje tot de langere man die mouwlengte 7 nodig heeft. Alle overhemden van casamoda zijn ook nog eens van 100% katoen. Hoe is het bedrijf gestart en wat zijn nou precies de voordelen op een rijtje?

100 Jaar geschiedenis

Het begon allemaal in 1924 toen “OHG Ernst Winter” werd opgericht. Natuurlijk heette de oprichter van dit stoffen bedrijf Ernst Winter. In deze tijd verkopen ze alleen nog maar stoffen en linnengoed, met een overhemd lijn ernaast. In 1939, vlak voor de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, wordt Heinrich Katt in dienst genomen. Hij zal in vijf jaar mede-eigenaar worden van het dan genoemde merk Casa Moda. In 1948 stoppen ze met stoffen en linnengoed en komt de focus te liggen op overhemden. Tot dan toe besteedt Casa Moda de productie nog uit. In 1962 begint echter de eigen productie van overhemden. Oprichter Ernst overlijdt in 1975 waarna het bedrijf de naam Heinrich Katt GmbH aanneemt. Pas in 1990 wordt de naam veranderd naar het huidige “Casa Moda” wat “Huis van de Mode” betekent. In 2014 heeft Casa Moda een logistiek centrum geopend met een capaciteit van 2.000.000 overhemden. Inmiddels heeft het bedrijf 30 eigen winkels wereldwijd.

Casa Moda kwalitatieve en stijlvolle kleding

Naast shirts treffen we in de collectie van Casa Moda ook truien aan. De truien kennen een V-hals en een fraai borduursel. Deze trui is verkrijgbaar in 3 tinten. De selectie van Casa Moda producten kent ook polo’s. Piqué poloshirts zijn van katoen en hebben 2 boordknoopjes en een tape op de kraag. Daarnaast zijn er ook jassen aanwezig. Deze zijn lichtgewicht en gemaakt van ribstof. Deze comfortabele jassen kennen een nautisch thema. Perfect voor outdoor-activiteiten.