Welke Obagi producten moet ik kiezen?

Gezondheid, Lifestyle 0 Reacties

Ooit de indrukwekkende lijn van Obagi producten en -systemen willen proberen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Dit merk is populair bij dermatologen en biedt iets voor elk huidtype – van tekenen van veroudering tot acne tot ongelijkmatige pigmentatie – en ook voor elk huidtype.

Obagi is ook het eerste professionele huidverzorgingsmerk dat zijn klinische onderzoeksprotocollen ontwerpt voor alle zes huidtinten met het Fitzpatrick-spectrum. (Harvard-dermatoloog dr. Thomas B. Fitzpatrick ontwikkelde dit spectrum in 1975 om de huid in zes verschillende typen te classificeren op basis van de reactie op blootstelling aan de zon, met een diep gepigmenteerde bruine kleur aan de ene kant en een lichte huid met sproeten aan de andere kant.) Merken testen alleen met een klein aantal huidtinten geeft Obagi de voorkeur aan opname – wat betekent dat je erop kunt vertrouwen dat deze producten op je huid zullen werken.

Hier delen Obagi Medical-experts de beste tips over hoe je de juiste Obagi-huidverzorgingsproducten kunt kiezen op basis van je behoeften.

INLEIDING TOT OBAGI-PRODUCTEN

Voordat je in het Obagi Nu-Derm Fx-systeem duikt, willen we je kennis laten maken met de Obagi. Obagi Medical Products® is speciaal ontwikkeld om de huid van binnenuit te transformeren, wat resulteert in een jongere, gezonder uitziende huid. Volgens Obagi® verbetert huidverzorging niet alleen de huid en voorkomt deze beschadiging, maar maakt ze ook het volledige potentieel van de huid vrij. Dit is de reden waarom Obagi-producten transformatief zijn en voldoen aan de behoeften van alle huidtypes en complexen.

NU-DERM FX OBAGI-SYSTEEM

Een van de veranderende huidverzorgingsproducten van Obagi is het Obagi Nu-Derm Fx-systeem. Een systeem dat is ontworpen om je huid aanzienlijk te verbeteren en een stralend en stralend zicht te bieden. Als u huidverkleuring heeft, zal deze verzorging je leven ten goede veranderen. Het is bekend dat Obagi Nu-Derm Fx effectief is bij de behandeling van luizen en andere huidproblemen zoals ouderdomsvlekken, fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatige teint en roodheid. Als u deze huidproblemen opmerkt, wilt u misschien weten dat 96% van de patiënten die het Obagi Nu-Derm Fx-systeem gebruikten over het algemeen zeer tevreden waren, terwijl 91% zelfs na 12 weken een verbetering in het uiterlijk van verkleuring opmerkte.

WAAROM HET NU-DERM FX OBAGI-SYSTEEM GEBRUIKEN

Het Nu-Derm Fx-systeem van Obagi bevat zeven producten, elk speciaal ontworpen om de gezondheid van je huid te verbeteren. De grootste verandering zal worden bereikt wanneer je het hele systeem in combinatie gebruikt, in plaats van slechts een paar Obagi Nu-Derm Fx-producten te gebruiken. Alle producten zijn zo samengesteld dat ze elkaar onderling versterken en versterken. De peeling in het Nu-Derm Fx-systeem kan bijvoorbeeld niet alleen worden gebruikt en tot slot moet een vochtinbrengende crème met een SPF-filter worden aangebracht. Met Obagi Nu-Derm Fx-systeem krijgt je letterlijk het complete pakket om de beste resultaten te krijgen.