Extra lange T-shirts een uitkomst voor de lange man

Lifestyle 0 Reacties

Het Extra lange T-shirt is onmisbaar voor de lange man. Je kent het wel, een standaard T-shirt hangt te kort en daardoor heb je altijd problemen met een ontblote rug. Het Extra lange T-shirt bied voor dit probleem een uitkomst. De T-shirts extra lang hebben extra lengte in de rug en daardoor zitten deze T-shirts perfect voor jou als lange man. Basic shirts heeft iedere man nodig en dus zijn deze onmisbaar in jouw kledingkast. Je kunt extra lange T-shirts bijvoorbeeld goed dragen onder je overhemd en dan is het wel zo fijn dat het T-shirt niet te kort is.

Wensen voor elke man

De ronde hals aan het T-shirt extra lang zorgt voor een modieuze en elegante uitstraling. Het slim fit model van de extra lange T-shirts zorgt weer voor een perfecte pasvorm. Ook na het wassen. Draag ze casual of onder een overhemd. Het resultaat blijft hetzelfde. Nooit meer te korte T-shirts. T-shirt met aansluitende ronde hals. Rechttoe-rechtaan, no-nonsense. Perfect voor onder een overhemd, trui of casual op een spijkerbroek voor wanneer het extra lange T-shirt met wijde ronde hals te gewaagd is voor je. De V-hals T-shirts zijn perfect om zowel casual als onder een overhemd te dragen. Het slim fit model zorgt voor een pasvorm die perfect aansluit op je lichaam.

Pillen van de T-shirts

De wrijving van de kleding is de grootste oorzaak voor het pillen van de stof. Vooral in een droger kan kleding snel pillen. Kleding wordt daarin vaak duizenden keren gekeerd, wat veel wrijving veroorzaakt. Een goede manier om het pillen van kleding te voorkomen is door niet langer de gevoelige kledingstukken in de droger te doen. Doe je dit wel, keer de kleding dan in ieder geval binnenstebuiten of stop ze in een speciaal droger zakje. Pillen op een T-shirt haal je ook makkelijk weg met het rubberen borsteltje dat je ook weleens gebruikt voor bijvoorbeeld suède schoenen.