Test: synthetische haarextensies of natuurlijke haarextensies?

Lifestyle 0 Reacties

Als je haarextensies gaat kopen, kun je kiezen uit synthetische haarextensies en natuurlijke haarextensies. Synthetische haarextensies zijn goedkoper dan natuurlijke haarextensies, maar deze kun je helaas niet stylen met de föhn, de stijltang of de krultang. Ook kun je

synthetische haarextensies niet kleuren. Bij natuurlijke haarextensies is dit wel mogelijk.

 

Wanneer je bij oxy hairextensions, je extensies aanschaft wordt je altijd goed geinformeerd over de mogelijkheden, en welke extensies het beste bij jou passen.

 

Synthetisch of natuurlijk?

Een tijdje geleden heb je haarextensies gekocht. Je weet echter niet wat voor soort extensies dit zijn. Toch is dit belangrijk om te weten, want synthetische haarextensies behandel je heel anders dan natuurlijke haarextensies. Kun je er echt niet achter komen wat voor

haarextensies je hebt? Dan hebben wij een handige test voor je. Deze kun je zelf uitvoeren om te achterhalen of je synthetische haarextensies of natuurlijke haarextensies hebt gekocht.

 

Jouw haarextensies testen

Het enige wat je nodig hebt om deze test uit te kunnen voeren, is een aansteker of een lucifer. Neem een klein beetje haar van jouw haarextensies en houd deze onder een vlammetje. Let goed op dat het haar niet in brand vliegt: er hoeft enkel wat rook vrij te komen voor deze test. Houd ook niet al je haarextensies onder het vlammetje, want je wil natuurlijk niet dat jouw extensies allemaal beschadigen. Een klein plukje haar is voldoende voor deze test.

 

Komt er zwarte rook vrij? Dan heb je synthetische haarextensies gekocht. Ook als de haarextensies in een kleverige bal veranderen, kun je er zeker van zijn dat het om synthetische extensies gaat. Komt er witte rook vrij? Dan heb je natuurlijke haarextensies gekocht. Natuurlijke haarextensies veranderen niet in een kleverige bal, maar worden langzaam as.