Allerlei soorten kantoorbureaus

Werk 0 Reacties

Bureaus zijn vanzelfsprekend aanwezig op ieder kantoor. De laatste jaren zijn er veel nieuwe soorten bureaus bijgekomen. De bureaus van tegenwoordig vragen vaak meer dan alleen een plek om aan te werken met een bureaublad. De meest nieuwe bureaus worden vaak gebruikt voor meerdere doeleinden. In dit artikel vindt je meer over deze soorten bureaus.

Zit-sta bureau

Het zit-sta bureau zal naar alle waarschijnlijkheid in de toekomst op elk kantoor te vinden zijn. Dit komt omdat dit bureau bewezen veel gezonder is dan het traditionele bureau. Zo kun je rugpijn van een normaal krijgen maar ook bijvoorbeeld hart- en bloedvaten aandoeningen krijgen. Dit bureau zorgt ervoor dat je staand en zittend kan werken omdat het blad op hoogte verstelbaar is. Zo kom je makkelijker en gezonder de lange werkdag door.

Bench werkplekken

Deze werkplekken bestaan allemaal uit een onderstel met vaak daarop twee bureaubladen. Deze bench werkplekken worden ook vaak duoplekken genoemd omdat je er met z’n tweeën aan kunt werken. Tussen de werkplekken zit vaak ook nog een scheidingswand voor wat meer privacy. Het voordeel van deze bureaus is dat ze erg chique zijn en ook enorm ruimtebesparend doordat ze maar een onderstel hebben. Zo heb je toch een chique bureau wat ook ruimte bespaard.

Hoekbureaus

Het hoekbureau bestaat uit meerdere onderstellen vaak en is ook groter dan de normale bureaus. Ze zijn erg geschikt als je behoefte hebt aan veel werkruimte op je kantoor. Het voordeel van dit bureau is dat je ondanks de grootte het bureau makkelijk overal kunt werken. Ook zijn de hoekbureaus makkelijk verstelbaar in een linkse hoek of rechtse hoek waardoor je de bureaus vrijwel altijd op jouw manier kunt inrichten. Deze bureaus zijn ook geschikt om naast je computer ook nog te kunnen vergaderen bijvoorbeeld.  Voor nog meer informatie over allerlei kantoormeubelen kijk dan snel hier.